Aika Itselle & Black Friday

Heippa!

Oli tarkoitus eilen kirjoittaa löytämistäni hyvistä Black Friday -tarjouksista! Päivä oli kuitenkin hyvin kiireinen enkä ehtinyt tietokoneen ääreen pysähtyä. Laitan kuitenkin tähän muutamia löytämiäni edullisia tarjouksia, sillä suurimmassa osassa kaupoista tarjoukset ovat voimassa myös tänään lauantaina tai koko viikonlopun!

- Vistaprint! Olemme katselleet hääkutsuja kyseisestä paikasta. Kutsut ovat olleet ennen tarjouksiakin jo suht edukkaat. Kyseisellä sivustolla on paljon mallipohjia, joista varmasti moni löytää mieluisan. Nyt Black Fridayn johdosta kutsut olivat jopa -60% tarjouksessa. 10 kpl kutsuja tuli kustantamaan vain 7,23e! Tämän huipputarjouksen myötä tilasimme kutsumme jo nyt! Tulimme tässä "siirrossa" säästämään kutsubudjetista 150e!

- Malmin Korupaja! Paljon ihania sormuksia tarjouksessa. Olemme jo aiemmin kierrelleet sormuskaupoilla, mutta yhtään sen tapaistakaan sormusta, minkä haluaisin, ei ole löytynyt. Lähdimme  siksi myös eilen, Black Fridayna, kiertelemään sormuskauppoja tuloksetta. Illalla A ehti selailla Malmin Korupajan sivuja ja löysi täydellisen sormuksen istutukseltaan ja ulkonäöltään, joka sopii täydellisesti toisen sormukseni kanssa. Tämän lisäksi sormus oli erityisen hyvässä tarjouksessa. Hetken aikaa mietimme, uskallammeko tilata sormuksen netistä, mutta Malmin Korupajan käytännön ohjeista vakuutuin tilaamisesta. Ja niin siinä sitten kävi, minulla on vihkisormus! Sormuksesta kirjoittelen myöhemmin enemmän.

- Gigantti! Joku mainosti Häät 2018 -Facebookryhmässä Gigantissa olevaa hyvin edullisia Polaroid -kameroita. Hinta oli muistaakseni vain 49e! Mahtava tarjous!

Siinä Black Friday meidän osaltamme. Mahtavia löytöjä! Tokaisin siskolleni puhelimessa eilen aamulla, että emme ole löytäneet Black Fridaylta mitään suurempia löytöjä. Ehkä me kuitenkin jotain löysimme tämän puhelun jälkeen:D


Aika itselle. Erittäin tärkeä hetki, mutta samalla myös asia, josta kiireisessä arjessa on helppo luopua. Aina itseensä käytetty aika ei tarvitse olla kallista ja aikaa vievää. Kehon ja itsensä hyvinvointi koostuu monesta pienestäkin asiasta. Näin vapaapäivinä yritän löytää aikaa itselleni pidempään lenkkiin, herkulliseen ruokaan ja vaikka käsi- tai jalkahoitoon!





Lopputulos kotona tehdyllä käsi- tai jalkahoidolla oikeilla tuotteilla on hyvinkin sama kuin kauneushoitolassa. Tai tämän havainnon olen ainakin itse tehnyt. Käytän Mary Kay -tuotteita sekä meikeissä että kauneudenhoidossa. Tykästyin Mary Kay -tuotteisiin n. 4 vuotta sitten ja olen siitä asti käyttänyt tuotteita. Minulle ne ovat osoittautuneet parhaimmiksi! Pystyn tuomaan miellyttävän käsihoidon kotiin itse tehtynä vaikkapa sunnuntaiaamulla!

Anna aikaa itsellesi ja kauneudenhoidolle. Sen ei tarvitse olla kallista tai aikaa vievää. Se voi onnistua myös vaikkapa bloggaamisen yhteydessä. Olet sen arvoinen<3

-E















Kommentit

  1. Hei ihana hääbloggaaja! On taas aika muistaa teitä hääbloggaajia ja haluammekin vinkata sinulle, että Vuoden Hääblogi 2018 -nimeämiset ovat käynnissä osoitteessa https://lovemedo.fi/entry/vuoden-haeaeblogit-2018

    Iloista joulunodotusta ja onnea kisaan! Toivottavasti nähdään häämessuilla Kaapelitehtaalla!

    Fanny/Love me do - Hurmaavan erilainen häätapahtuma

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit