Häämimmit

Heippa!

 -E täällä kirjoittelee ihka ensimmäistä blogipostausta. On tämä sitten jännittävää sekä kuumottavaa samaan aikaan. Blogin kirjoittamista olen miettinyt jo pitkään. Moni on yrittänyt rohkaista jo aiemmin blogin kirjoittamiseen, mutta olen vain jänistänyt. Nyt kuitenkin rohkaistuin ja loin blogin, joka kantaa nimeä häämimmit. 

Blogin nimen luomistarinalle on selkeä selitys: yövuorossa kello 3:12 ei synny kovin lennokkaita ideoita, mutta kaippa tuolla nimellä jotain perääkin on. Häämimmit -blogi kertoo kahden naisen välisestä suhteesta, häistä sekä tulevasta avioliitosta. 

Ammatiltani olen aivan tavallinen sairaanhoitaja. Myös puolisoni, joka omistaa tässä blogissa nimikirjaimen A, kantaa mukanaan ammattinimikettä sairaanhoitaja. Asumme ihanassa omakotitalossa Lahdessa yhdessä kahden koiran kanssa. Arkeemme kuuluu paljon 3-vuorotyötä, koiranulkoilutusta, läpystä vaihtoja sekä päiväraportteja pöydällä. Mutta myös niitä ihania vapaapäiviä, jolloin parisuhdeajan viikkolaskuri raksuttaa kovaa tahtia. 

Puheenaihe häät nousi pinnalle 2016 alkuvuodesta, kun parisuhteesta tuli astetta virallisempi yhtälö. Naimisiinmeneminen ei meille kummallekkaan ole ollut alkujaan itsestäänselvyys. Ajatuksen muhimisen jälkeen päätimme mennä naimisiin elokuussa 2019!. 

Toivon blogin herättävän ajatuksia, ideoita sekä kysymyksiä kahden naisen välisestä avioliistosta sekä häiden järjestelystä. Meidän häissä tullaan rikkomaan jo lähtöasetelmasta johtuen paljon sitä "oikeaa perinteistä" hääjuhlaa. Haaveissa olisi rennot ja viihtysät häät.

 Blogissa esiintyy myös postauksia meidän arjesta sekä kodista, joten hyppääthän mukaan! 

Tervetuloa seuraamaan blogia! Heittelethän mielipiteitä ja kysymyksiä rohkeasti kommenttikenttään!

 -E

Kommentit

Suositut tekstit