Meidän tarina

Moikka!

Voi kuinka paljon on tullut tykkäilyjä ja kommentteja s-postiin perustamastani blogista. Kiitos niistä! Aina uutta luodessa jännittää, minkälaisen vastaanoton asia saa. Ja varsinkin tässä tilanteessa, kun aiheena on monen ihmisen kirosana, kahden samaa sukupuolta omaavan ihmisen välinen avioliitto. Itse ihmisenä haluaisin ymmärtää jokaisen henkilökohtaisen mielipiteen. Toivon kuitenkin, että meistä jokainen ihminen saa rakastaa omalla tavallaan niitä omia The persoonia.

Meidän tarina alkoi 2013, kun sen aikaisten opintojen yhteydessä tutustuttiin toisiimme. Tilannetta ei voi oikein kuvailla "ihastumiseksi ensisilmäyksellä" vaan enemmänkin "harjoittelun päiväkirjan kopioimiseksi ensisilmäyksellä". Jokainen voikin sitten itse pohdiskella, kumpi tuo kopioija oikein oli... Asuimme ensimmäiset vuodet samassa kerrostalossa, jossa A:n asunto toimi osittaisena "varastona" ja omani virallisena asuntonamme. Jep, ei mitään järkeä. Elämäni kallein varasto.


                                                           Ihana ensimmäinen kotimme <3

Siinä sitä sitten oltiin, minä, A, pieni chihuahua Onni ja 32m2.. Nyt kun muistelee noita aikoja, olivathan ne aika upeita. Virallisesti yhteiseen vuokra-asuntoon muutimme 2014 ja siitä nykyiseen omakotitaloomme 2016. Matkalle on Onnin lisäksi tarttunut kultainennoutaja Peppi<3 Elämä pyörii pitkälti töiden ja koirien ympärillä.




Tulen tekemään postauksen nykyisestä kodistamme jossain kohtaa, kunhan tästä alkuhössötyksestä pääsen eteenpäin.

Ihanaa, kun on arki alkanut ja syksy saapuu. Mukavaa viikkoa kaikille!

-E










Kommentit

Suositut tekstit