Husulan Vintti


Kuten jo aikaisemmassa tekstissäni kerroin, hääpaikkamme vaihtui alkuperäisistä suunnitelmistamme. Olimme varanneet Vääksyssä sijaitsevan Aurinkorannan Estellen, joka on rakennuksena mielettömän kaunis. Katon valaiseva kaunis kattokruunu olisi tuonut hyvin ylellisen tunnelman juhliin. Lisäksi järvenrantatontti olisi mahdollistanut vihkimisen järvenrannalla. Suurin osa asioista oli jo päässä visualisoitu. Kuitenkin joku asia jäi mieltäni kaivertamaan, sillä olen jo pitkään haaveillut "latohäistä". Katossa roikkuvat valosarjat, lyhdyt tunnelmanluojina sekä pellavaliinat ovat olleet jo pitkään mielessä. Löysimme Vuolenkoskella, aivan Vierumäen urheiluopiston vieressä sijaitsevan Husulan vintin ja otimme yhteyttä Mirka Lehtiseen.
Elokuulle 2019 oli jo varauksia, mutta meidän onneksemme juuri haluamamme viikonloppu oli vapaa. Kävimme katsomassa Husulan vinttiä, joka osoittautui aivan mahtavaksi. Ihana Mirka esitteli meille paikan, joka antaa mahdollisuuden ihanien häiden pitämiseen.




Vintin sisäänkäynti

Rakennuksen takapihalle on rakenteilla ihana vihkipaikka.


Ihana takka tunnelmanluojana.

Tuolit pöytien päällä hämäävät, mutta tässä hieman yleistä katsausta sisältä.

Ruokien sekä kakkukahvien tarjoileminen käy helposti näiltä pöydiltä.


Husulan vintti on toiminut noin seitsemän vuosikymmenen ajan vanhana heinävinttinä sekä navettana. Vintti remontoitiin v. 2013 juhlatilatarkoitukseen omistajien omia häitä varten ja on toiminut siitä asti tunnelmallisena juhlatilana Vuolenkoskella. Juhlatilan alakerrassa on pieni baaritiski (josta ei harmikseni ole nyt yhtään kuvaa), lasten leikkinurkkaus, keittiö sekä WC-tilat. Yläkerta on suurta juhlatilaa, jota somistaa takka sekä hyvin tunnelmallinen ympäristö. Juhlatila antaa mahdollisuuden suurienkin juhlien pitämiseen, sillä vintin yläkertaan mahtuu reippaasti yli toistasataa juhlijaa. 
Juhlapaikan valintaa meillä rajoitti kaksi seikkaa: budjetti sekä vihkiminen hääpaikalla. Vaikka hääpäivä tulee varmasti olemaan elämäni yksi hienoimmista päivistä eikä kyseistä päivää varten saisi hirveästi säästellä, kyllä taloudellista tilannetta joutuu valintoja tehdessä miettimään, paljonkin. Emme tule käyttämään omaisuuttamme hääpäiväämme, onhan elämää vielä häidenkin jälkeen. Pyrimme järjestämään häät meille sopivan budjetin rajoissa, enkä usko että siitä päivästä jää kuitenkaan mitään puuttumaan. Husulan vintti sopi budjettiin hyvin sekä vihkiminen rakennuksen pihapiirissä onnistuu. Rakenteilla on nimittäin takapihalle pieni vihkipaikka! Husulan vintti on kaikkea, mitä halusimme. Joten varauksen teko ja juhlapaikan vaihto kävi helposti. 

Pohjustaen edellisiin höpötyksiini, on meille tulossa siis hyvin maalaisromanttiset häät. Paljon itsetehtyä. Mutta lisää koristeluista, teemaväreistä yms. myöhemmin!:)
Käykää katsomassa ihana Husulan vintti Facebookista sekä Instagramista @husulanvintti sekä netisivuilta http://husulanvintti.fi/sivu/ !. Jos suunnittelette juhlia järjestettäväksi Lahden seudulta, voin vain lämpimästi suositella Husulan vinttiä ihanien omistajien sekä mahtavan paikan vuoksi. 
-E 



Kommentit

  1. Päädyin blogiisi Mennään naimisiin-blogiäänestyksen kautta, onpa kiva törmätä muihinkin Päijät-Hämäläisiin morsiamiin!
    Aurinkorannan Estelle on ihan mieletön, mutta ikävä kyllä vuokrakin on ihan mieletön, joten se karsiutui meillä juhlapaikkaharkinnoista hyvin varhaisessa vaiheessa. Jos olis tullu lottovoitto tässä välissä, niin ehdottomasti, mutta vuokraan olis mennyt yli puolet meidän budjetista..

    Husulan vintti on upea, mäkin mietin sitä pitkän aikaa, mutta Sulho oli sitä mieltä että se on liian kaukana, joten päädyttiin juhlatilaan vähän lähempänä.
    Jään seuraamaan teidän järjestelyjä :)

    VastaaPoista
  2. Ihanaa Maiju että löysit meidät! Nuo budjettiasiat ovat kyllä kinkkisiä, olisi niin monta ihanaa paikkaa, mutta suurin osa ei mahdu budjettiin:( Mietittiin myös kyseistä asiaa hetken, mutta alkuperäinen paikkamme oli vieläkin kalliimpi, joten päätös oli siinä mielessä meille "helppo".Tuntu säästävänsä kyseisessä siirrossa maltaita:D Vaikka todellisuus onkin toinen...

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit