Samanaikaisesti myöhässä ja edellä

Heippa taas!

Viime postauksesta vierähtikin jo tovinen.. Olen ollut viikonpäivät hyvinkin kiinni töissä, joten aika blogin kirjoittamiselle on ollut hyvin niukassa. Mutta nyt!

Seuraavana luvassa postaus, joka käsittelee meidän hääsuunnittelun ensiaskeleita. Otsikointi paljastaa pitkälti postauksen sisällön. Nimittäin asiat, jossa ollaan samanaikaisesti myöhässä ja edellä.

Vuosi sitten, kun häät nousivat todella puheenaiheeksi, aloimme katsella Päijät-Hämeen alueen juhlapaikkatarjontaa. Mikä omasta mielestäni näyttäytyikin hyvin niukkana tarjontana. Haaveilimme maalaisromanttisesta hääpaikasta, mahdollisesti ladontapaisesta. Ajattelimme, että meillä on hyvin aikaa katsella ja ihastella erilaisia paikkoa. Olimme todella ajoissa asiamme kanssa, kunnes todellisuus iski vasten kasvoja: 2019 morsmaikut ovat todella ajoissa! Osa Päijät-Hämeen juhlapaikoista kesälle 2019 olivat jo todella varattuja!

Joten laitoimme tuumasta toimeen ja 2017 alkuvuodesta varasimme alustavasti Vääksyssä olevan ihanan Aurinkorannan Estellen kartanon. Kartano järvenrantatontilla, ihanalla maisemalla ja kauniilla sisätilalla. Paikka pisti heti silmään, mutta paikka oli täysin erityyppinen, kuin aiemmin olimme ajatelleet ja josta olimme haaveilleet.

Asia jäi moneltakin osalta kaivertamaan, joten päädyimme viimekuussa vaihtamaan hääpaikan vielä kertaalleen. Tälläkertaa lopullisesti. Uudesta hääpaikasta teen ihan yksittäisen postauksen, joten pidän teidät vielä jännityksessä. Sen verran voin paljastaa, että tämän uuden hääpaikkamme kanssa kävi kyllä paras mahdollinen tuuri, nimittäin paikka oli hyvinkin varattu elokuulle 2019. Mutta meidän onneksemme juuri meidän haluama viikonloppu oli vapaa!

Kalenteri ja häävihko jo kovassa käytössä!
Myös pitopalveluja kilpailuttaessamme huomasimme, että muutamalla pitopalvellulla oli kalenteri jo todella täysi! Tuntuu jotenkin todella hassulta, että häihin on mielestäni vielä ikuisuus, niin osa asioista pitäisi olla jo kysyttynä. Joten pieni vinkki häitä suunnitteleville: mikäli teillä on tarkat suunnitelmat paikasta yms, olkaahan ajoissa!

Onneksi paljon jää vielä suunniteltavaa ja toteutettavaa. Hääpaikan varaaminen toi todella perhosia vatsaan. Me mennään todella naimisiin! Niin ihanaa!

Ihanaa loppuviikkoa!
-E


Kommentit

Suositut tekstit