Treffit!

Viikonloppu tulee!

Ja meillä on neljän päivän yhteiset vapaat! Tänään meillä on treffi-ilta kera elokuvan sekä jonkin näkösen ruokameiningin.

Kun parisuhteessa toinen tekee 3-vuorotyötä ja toinen 2-vuorotyötä, on yhteinen aika kortilla. Vaikka kuinka yrittää saada vuorot menemään "yksiin", välillä tuntuu, että ne menevät enemmänkin "kaksiin":/ . Huonoimmassa tapauksessa saatamme olla yhden viikon niin, ettemme näe ollenkaan. Kirjoittelemme vain raportteja pöydille, ovatko koirat syöneet ja olleet lenkillä. Raportin lopussa on kuitenkin pieni lause helpottaakseen arkea: "Rakastan sua eniten".


@pinterest




Noin vuosi sitten, kun havahduimme todella kiireiseen arkeemme, teimme sopimuksen kuukaudessa järjestetyistä treffipäivistä. Sovimme, että molemmat järjestävät kuukaudessa yhden treffipäivän, jolloin saa suunnitella oikeastaan mitä vain, mitä haluaa tehdä. Jääkiekkopelit, elokuvat, pitkät lenkit, illalliset, laskettelureissut, shoppailupäivät tai sitten ihan vain pakolliset päikkärit piristävät kummasti arkea. Tekemisen ei tarvitse olla kallista tai kovin suurta, välillä tuntuu riittävän vain yhteinen aika.

Onko teillä sovittuja yhteisiä treffi-iltoja kuukaudessa? Onko hyviä treffi-ideoita? :)

Menkäähän kaikki treffeille!

-E

Kommentit

Suositut tekstit