Paljon vanhaa ja lainattua

Kun häihin on vielä reilusti yli vuosi aikaa, ajattelin täällä blogissa antaa ensin yleistä kuvaa siitä millaiset häät meille on tulossa. Vasta hieman myöhemmin ryhdyn itse askarteluihin yms. Tässä kohtaa on vielä typerää täyttää kodin varastot kaikilla askartelutavaroilla. Enemmänkin luon kokonaiskuvaa, millaiset häät haluaisimme, mistä unelmoimme ja mitä tässä kohtaa on jo päätetty. Tämä blogi toimii myös minulle eräänlaisena muistiona, mitä kaikkea olen koskaan haaveillut. On kiva nähdä 1,5 vuoden päästä ovatko suunnitelmat ennallaan. Lisäksi tullaan toki jonkin verran miettimään, miten naisparin häät eroavat heteroparin häistä.

Sitten itse häiden koristelusta.
Tulemme lainaamaan häihimme paljon tavaroita ystäviltä sekä muilta läheisiltä ihmisiltä. Näistä hyvinä esimerkkeinä ovat mm. lyhdyt, valosarjat, tekokukat vihkipaika kaareen sekä joitakin Knappa-lakanoita. Lisäksi käyn kuokkimassa 2 vuotta sitten sisareni häistä jääneiden tavaroiden piilopaikassa sekä varmastikkin ystäväni häissä ensikesänä. Uskon, että osa hääpaikan koristeluun vaadittavista tavaroista saadaan meiltä kotoa sekä lainattuna/vuokrattua. Kuten olen jo useampaankin kertaan sanonut: vaikka hääpäivä on se the päivä, en silti näe järkeä, että ostaisin vaikkapa 200kpl tuikkukippoja. Säästän näin itseni hermorauniolta myymisen suhteen sekä ulkovaraston liitokset, jotka jo muutenkin ovat jo kovilla.

Askartelu: Olen muilta hääbloggaajilta saanut paljon inspiraatiota erilaisten häähärpäkkeiden askarteluun. Kiitos niistä! Hääblogit ovat tulvillaan mitä kekseliäimpiä ideoita. Montaakin ideaa on tullut päässä jatkojalostettua meidän häihimme sopivaksi. Ajatuksena on se, että tulemme jonkin verran askartelemaan häihimme. Ajatuksena tällä hetkellä on se, että askartelemme nimilaatat, ohjelmatötteröt, kakkubuffetin kyltit sekä kakunkoriste. Ei ainakaan tällä hetkellä tule oikein mieleen mitään, mitä muuta ihan paperista askartelisimme. Toki uusia ideoita keksin varmaan tässä matkan varrella:) Tulemme toki tekemään hääkaaren itse sekä muutaman somisteen puusta/vanerista, mutta kutsuisin sitä enemmänkin remontoimiseksi, en askarteluksi:D

Myös facebookin hääkirppis on aika kovassa syynissä! Sieltä olen jo mm. ne lankut löytänyt!

Ensiviikolla koittaa kauan odotettu loma! Kirjoittelen ensiviikon puolella ajatuksia meidän pukeutumisesta. Kirjoitan ensin omia pukusuunnitelmia ja A kirjoittaa tekstin omista ideoistaan. Joten jos kiinnostaa, miten kaksi naista pukeutuu omiin häihinsä, kannattaa olla kuulolla!

Ihanaa viikonloppua. Työmaa kutsuu!

-E

Peppi tässä omalla läsnäolollaan helpottaa suunnittelua

Tuo häntä on aina joka paikassa:D

Kommentit

Suositut tekstit