Mitä blogissa tullaan näkemään?

Heippa taas!

Kokoonpa tähän hieman asioita, mitä tulen tässä blogissa käsittelemään. Nimittäin osa aiheista on varmasti sellaisia, mitkä kiinnostavat paljon ulkopuolisia. Lähtökohtana kun on jo pelkästään kahden naisen väliset häät.. :)


- Hääpaikka (tuli kyllä jo julkaistua)
- Budjetti
- Ruoka ja juoma
- Kakkubuffet
- Bändi <3
- Kukat ja kukkaideat
- Koristeet ja koristelu
- E:n pukeutuminen sekä muut "häähommelit"
- A:n pukeutuminen sekä muut "häähommelit"
- Meidän kaasot <3
- Vihkiminen
- Häämatka


Sain lisäksi sekä osan kaasoistani että A:n ahdisteltua tekemään blogitekstin tänne blogiin. Kaasot kertovat hieman millaista on olla meidän häissä kaasoina, kun molemmat morsiammista on ns. "kaikkien kavereita" ja millaista on olla kahden naisen häissä kaasona. -A tulee kirjoittamaan asioista, mitkä hänelle on tärkeitä meidän häissä, omasta häätyylistään sekä mielipiteitä häistämme.


Lisäksi mietiskelen, miten kahden naisen tulee pukeutua häihin, varsinkin kun toinen meistä pukeutuu hyvin naisellisesti ja toinen on täysin vastakohta.  Onko mekko pakollinen? Saako naimisiin mennä ihan vain tennareissa? Saanko pitää lapsettomat häät, jos haluan? Onko pakko mennä naimisiin "normaalin hääprotokollan" mukaan? Onko häävalssia tai -tanssia "pakko" tanssia?

Tulen myös kirjoittamaan häämessuista, sillä tulemme niissä pyörähtämään. Myös muutama reissu (mm. New York) tulee mahtumaan kirjoituksiini ennen häitämme.

Mitä sinä haluaisit tietää meistä tai meidän häistämme? Aiheita saa ehdotella! :)

-E


@Pinterest


Kommentit

Suositut tekstit