E:n hääpukuhaaveiluaOlen jo lapsesta asti haaveillut prinsessahäistä. Iso kermakakkupuku, pitkä huntu sekä oksettavan korkeat korkokengät. Jep, jokaisen tytön unelma. Teini-iässä hääpukuhaave muuttui A-linjaiseksi, hieman hillitymmäksi. Ehkä tuo A-linjainen puku oli silloin muodissa.. Mutta nyt, kermakakkuhääpukuhaave on vaihtunut mahdollisimman yksinkertaiseen, mahdollisimman vähän tylliä sisältävään, pitsiseen, naiselliseen mekkoon ja tennareihin. Eikä puhettakaan mistään hunnusta.

Kun kaksi naista menee naimisiin, miten morsiammien tulee pukeutua? Heteropareilla asia on mielestäni aika helppo. Mies pukeutuu (mitä yleisimmin) jonkin väriseen pukuun/smokkiin/sakettiin yms. Tämmöisen salskean herrasmiehen rinnalla tuleva morsian näyttää joka tapauksessa hyvältä. Puvut sopivat yhteen, oli sitten morsiammella tylliunelma, pitsinen mekko tai vaikka ihan simppeli maksimekko päällä. Asut natsaavat varmasti. Mutta miten sitten, kun molemmat morsiammista pukeutuu mekkoon. Jokaisella on mielipide asiasta, mutta minua mietityttää kovasti ajatus että meidän puvut täytyy jollakin tavalla olla yhteensopivia. Ajatus, että toisella meistä on prinsessamainen tylliunelma päällä ja toisella valkoinen maksimekko kauhistuttaa väkisin.

Mutta... Meillä ei niin onneksi tule olemaan. Meille on alusta asti ollut selvää, että meille molemmille tulee mekot. Ja hyvin yksinkertaiset mutta koristeelliset mekot. Ei tylliä, ei mitään suurempaa kimalleripustusta, ei värejä. Ihan tavalliset, valkoiset yksinkertaiset, naiselliset, romanttiset mekot. Samantapaiset mutta niin erilaiset. Tai ainakin niin kuvittelen. Tulemme salaamaan mekkomme hääpäivään asti toisiltamme. Joten tällähetkellä minulla on tosin vain ajatus siitä, että meidän ajatusmaalima mekkojen suhteen natsaa. Tiedän minkä tapaisia mekkoja A suostuu käyttämään. Hän on näyttänyt netistä minulle kuvia siitä, minkä tyylisen mekon haluaisi. Ja se oli juurikin sellainen, miksikä sitä kuvittelinkin.

Elikkä siis. Haaveet ovat lähteneet tästä

@Pinterest
... ja päätyneet tähän

@ Pinteres

@Pinterest
Hihat: Toivon hääpuvulleni pitkiä hihoja. Häämme ovat elokuussa, joten minusta sopisi hyvin jos puvussani olisi pitkät hihat

Selkä: Toivon tulevassa hääpuvussani selän olevan hieman avoin tai koristeellinen.
@Pinterest
@Pinterest

@Pinterest

@Pinterest


Etuosa: Tämän suhteen olen hyvinkin kahden vaiheilla. Toisaalta pidän erittäin pelkistetystä mallista,  toisaalta jokin pitsinen kuvio yms. olisi kiva. Mutta taas toisaalta pienen pieni yksityiskohta etuosassa saattaisi toimia!
@Pinterest

@Pinterest

@Pinterest

Rentous: Haluan todella rennon näköisen sekä oloisen mekon. Siitä syystä ihastuin erityisesti tähän

@Pinterest
Joten, jos saisin pyytää ottaisin yhden häämekon seuraavista kuvista muokaten
-E


Kommentit

  1. Hahaa, yks sun ideamekoista on myös mulla tallennettuna ideamekkoihin. :) Hauskaa!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit