Muutoksia

Moi!

Kuten olen jo useaan kertaan eri tileillä maininnut, tulee blogini siirtymään Mennään Naimisiin- sivustolle. Tämä on jo itsessään suuri muutos sekä blogille, että minulle. Mahtava juttu! Mutta jottei elämä kävisi liian tylsäksi on minulla yksi pieni (aika isokin) muutos kerrottavana.

Meidän häämme aikaistuvat ja 
häitämme vietetään joulukuussa 2018 
jouluisin tunnelmin <3

Syitä häiden siirtymiseen oli muutamia, toiset isompia ja toiset vähän pienempiä. Loppujen lopuksi näistä syistä alkoi kerääntymään minulle (osasta myös meille) paljon negatiivisia mietteitä, joten pitkän harkinnan jälkeen päätimme vaihtaa hääpäiväämme. 

Se miksi juuri jouluna, miksipä ei. Rakastan joulua, jouluvaloja, kynttilöitä ja sitä tunnelmaa yli kaiken. Vettä sataa varmasti joka tapauksessa taivaalta, oli sitten elokuu tai joulukuu. Ajatus alkoi nopeasti viehättämään ja nyt se tuntuu oikeastaan parhaalta idealta mitä olemme keksineet. 

Esiin on noussut kysymyksiä: Mitä jos on kylmä? Miten vieraat pukeutuvat? 
Olisi ihanaa jos olisi lunta ja pieni pakkanen. Emme tule ulkona kylmettymään, sillä häämme ovat sisällä. Joten don`t worries! Ja miten vieraat pukeutuvat: miten he haluavat pukeutua! Pikkujoulukausi on meneillään, joten uskon että mikäli kaapista ei löydy sopivaa päällepantavaa, niin kaupoista jotakin kivaa löytyy. :)

Muuten hääsuunnitelmat tulevat pysymään aikalailla samoina. Paras kirppislöydökseni eli lankut tulevat yhä olemaan keskiössä! En luovu niistä millään hinnalla!  

-E


Kommentit

Suositut tekstit